Elazığ Belediyesi’nin Düzenlediği İnşaat Fuarı’nın Açılışı Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği Elazığ İnşaat Fuarı’nın açılışı, törenle gerçekleştirildi.

02-05-2025

Daha önce birçok başarılı organizasyona ev sahipliği yapan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve geçtiğimiz gün ziyaretçilerine kapılarını açan Elazığ İnşaat Malzemeleri, Mobilya, Emlak, İş Makineleri ve Yapı Teknolojileri Fuarı’na, inşaat ve yapı sektörünün temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar da ilgi gösteriyor.

Şehrin inşaat ve emlak sektöründeki potansiyelinin daha geniş kitlelere duyurulması hedeflenen, inşaat ve yapı sektöründe faaliyet gösteren firmaların tanıtılması ve yeni yatırım fırsatlarının ortaya çıkması amacıyla gerçekleştirilen fuarın resmi açılışı törenle gerçekleştirildi.

Açılışa, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, protokol üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda, protokol üyeleri tek tek stantları gezerek firma temsilcileri ile bir araya geldi.

Yerel ve ulusal birçok firmanın katılımıyla gerçekleşen Elazığ İnşaat Fuarı, 4 Mayıs Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Anket