Malatya'da Spor Tarihine Geçen Antrenör

İmparator olmak için büyük emekler, büyük çalışmalar, büyük başarılar gerekiyor ve onlardan biride kendisini ispatlamış ve sporcuların dilinde İmparator diye anılan Milli Takım Antrenörü Teknik Direktör Ramazan YAVUZ olduğunu artık bilmek gerekir.

16-09-2023

Malatya İmparatoru Milli Takım Antrenörü Ramazan YAVUZ başarısı ile Malatya’da boks tarihine geçti. Daha önce Ring sporlarında KickBoks ,Muaythai, Wushu ve Boks branşlarında yani 4 branşta Türkiye Şampiyonu çıkartmış tek Antrenör ve üstüne Boks branşında da aynı şekilde Malatya’da kırılamayacak bir başarıya daha imza atmış oldu.

Alt Minikler, Üst Minikler, Yıldızlar kategorisinde Türkiye Boks Şampiyonu ve Alt Minikler, Üst Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisinde Türkiye Dereceli Boksör çıkartan tek Antrenör unvanı sahip oldu. Aynı zamanda ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) tarafından 4 kez üst üste yılın Antrenörü seçildi.

Son dönemlerde Sporda Malatya'da ulaşılması zor ve büyük başarılara imza atan Ring Sporlarında İmparatoru Milli Takım Antrenörü Ramazan YAVUZ'u kimdir? Malatya'nın Hekimhan ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve Malatya merkezinde ikamet eden Ramazan YAVUZ Malatya’da yaşayan topluma özellikle Gençlere ve spora vermiş olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı yüz binlerce insan tarafından takdir edilen bir isim. Milli Sporcu, Millî Takım Antrenörü ve aynı zamanda Eğitimci ve Yazar olan yavuz 100 üstünde köşe yazısı bulunmaktadır. Malatya Süper Haber, Malatya Günlük Haber'de köşe yazısı yazan yavuz; Malatya Kent Haber, Ajans Malatya Haber'de yazılarına devam etmektedir. 5. Kademe Teknik Direktörü belgesine sahip ve birçok branşta Antrenörlük belgesi bulunmaktadır. Üç Üniversite mezunu yavuz bir Üniversitede ise halen eğitimine devam etmektedir. Orta derecede İngilizce bilmektedir.

YAVUZ'UN SPORDA BAŞARILARI...

Malatya'da Ulaşılması zor olan bazı başarılarından bahsedelim; Ramazan YAVUZ Hem Milli Takım Antrenörü hem milli sporcu olma münasebetiyle aynı zamanda Eğitime çok önem gösteren YAVUZ yaklaşık 500 yakın kişiyi başta Besyo olmak üzere Üniversitelerin farklı bölümlerine kazandırdı.

2012 yılında kurucusu ve Başkanı ve Antrenörü olan Yeni Olimpiyat Spor Kulübünü kurdu.

2012 İLE 2023 ARASI YAPILAN HİZMETLERİ VE SPOR TARİHİNE GEÇEN YAVUZ MALATYA'DA BAŞARDIĞI İLKLERİ ŞÖYLE

- BOKS -  MUAYTHAİ - WUSHU - KİCKBOKS branşlarında Malatya'da 4 branşta Türkiye Şampiyonu çıkartan TEK Antrenör...

- 4 Branşta 400 yakın Türkiye Dereceli Sporcu...

- Malatya'da 4 Branşta 100 yakın Avrupa ve Balkan Dereceli Sporcu...

BOKS BRANŞINDA İLKLERİ...

- Malatya’da İLK defa iki farklı Bayan Sporcusu Avrupa Boks Şampiyonasına katıldı.

- Milli Sporcu Ayla FIRAT Avrupa Boks Şampiyonasında Avrupa 5.cisi...

-Milli Sporcu Sedef NERGİZ Avrupa Boks Şampiyonasında Avrupa 2.si...

- Alt Minikler Yasin GÜN Türkiye Boks şampiyonu..

- Üst Minikler kadınlarda Ayla FIRAT Türkiye Boks Şampiyonu..

- Yıldızlar kadınlarda Sedef NERGİZ Türkiye Boks şampiyonu...

- 3 kategoride Türkiye Boks şampiyonu ve Malatya'da EN çok Boks Türkiye Derecesi çıkartan TEK Antrenör...

WUSHU BRANŞINDA İLKLERİ...

- Malatya'da EN çok wushu Balkan Şampiyonu ve Milli Sporcu...

- Malatya'da EN çok wushu Türkiye Derecesi Sporcu...

MUAYTHAİ BRANŞINDA İLKLERİ...

- Malatya'da EN çok Muaythai Türkiye Derecesi Sporcu...

- Malatya'da EN çok Avrupa Muaythai Şampiyonu ve Milli Sporcu...

-  Milli Sporcu Yusuf ÖZGENEL Muaythai Süper Lig de dövüşecek İLK Malatyalı sporcu...

- Malatya’mızın İLK Muaythai Avrupa Şampiyonu Milli Sporcu Eylül ASLAN olmuştu.

Milli Takım Antrenörü Ramazan YAVUZ şunları söyledi; "Öncelikle bu mutluluğu ve bu başarıları bana, sporcularımıza ve sevdiklerimize nasip eden Allah'a hamd ediyorum. Evet, 2012 yılında kurucu Başkanı ve Antrenörü olduğum yeni Olimpiyat Spor Kulübünde bugüne kadar birçok başarılara imza attık. Ayrıca bugüne kadar on binlerce vatandaşımıza Spor yaptırdık. Tabii ki çok zorluklarla mücadele ettik. Ama biz inandık,  çalıştık ve başardık. Malatya’mıza en iyi şekilde kendi imkânlarımız ile hizmet etmeye çalıştık. Daha iyisini ilerde yine başaracağız inşAllah. Tabii Ki başarılar kolay kazanılmıyor. Çok zor aşamalarda ve büyük fedakârlıkların bir sonucudur. Malatya’mız ve gençlerimiz için bir çok başarılar ve hizmetleri yapabildiysek ve onların hayır duasını alabildiysek bu benim için büyük bir lütuftur. Nasıl ki Spor branşlarında ilkleri yaptıysak ve Malatya’mıza hizmet noktasında yoğun bir çalışma yürüttüysek, bundan sonra da hem ulusal hem de uluslararası arenada en iyi şekilde devam edeceğiz.

Ayrıca tüm basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Gerek ulusal gerekse uluslararası arenalarda spora ve sporculara vermiş olduğu haber desteği ve ilgilerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Evet,  başarılar kolay kazanılmıyor. Büyük emekler, fedakârlıklar ve çalışmak gerekiyor. Her şey Allah'tan bizler vesile insanlar olarak işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Sporcularımızın bize güvenini boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Sporcularımızın bize İmparator olarak hitap etmesi ve o unvana layık olmaya çalışıyoruz. Sporculuk hayalim de dünya şampiyonu olmaktı ama imkânlarımız el vermedi. Bilmeyenler arkadaşlar için biraz bilgi verelim; 12 yıl boyunca yüzlerce kez amatör müsabakalarda yarıştım ve Balkan Şampiyonu oldum ve Milli Sporcu unvanına sahip oldum. Onlarca kez Muaythai-Kickboks ve wushu branşlarında Milli Takım Antrenörü oldum. Amacımız sağlıklı bir nesil yetiştirmek ve yetenekli olan bireyleri ulusal ve uluslararası müsabakalarda yarıştırmak. Dünyanın en güzel ve en anlamlı Bayrağımızı her daim göklerde dalgalandığı görmek bizi en derin mutluluğa ulaştırıyor. Vatanımıza, Milletimize ve Bayrağımıza hizmet etmek bizim asli görevimizdir. Görevini en iyi yapan vatanını milletini en çok sevendir. Bu nedenle Bayrağımız, Devletimiz, Vatanımız ve Milletimiz için ne gerekiyorsa her daim göreve hazırız. Dedi."

Anket

vbet giriş