Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu

Sivas Takımı Yarı Finalde İmam Hatip Ortaokulundan Büyük Başarı

13-06-2023

Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulundan bir başarı daha. Sivas’ta gerçekleştirilen Okullar arası Yıldız Futbol Grup müsabakalarında gol yemeden şampiyon olan okul takımı, yarı final karşılaşmalarında da başarı göstererek Türkiye’de 8 takım arasında girdi.

Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Futbol takımı 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Erkekler Türkiye finalinde İzmitte oynadığı maçlar sonucunda finalde ilk dört takım arasına girerek yarı final oynamaya hak kazandı. .

Okulun futbol takımı ve başarısıyla gurur duyduğunu ifade eden Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Yeşilkaya, mücadeleci takımları olduğunu ve başarısıyla da gurur duyduklarını söyledi.

Yıldızlar’da Türkiye Şampiyonu olmak için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını vurgulayan Okul Müdürü Ali Yeşilkaya, amaçlarına ulaşmak için adım adım ilerlediklerini ve finale az kaldığını belirterek, “ İzmitte yapılan Türkiye finalinde ilk dört takım arasına girerek final oynamaya hak kazandık. Okulumuzun takımının başarısı ile gurur duyuyoruz. İnşallah takımımız lider olarak Sivas’a dönecektir. Bu başarıdan ve katkılarından dolayı beden eğitimi öğretmenlerimiz Burak Pelit, İbrahim Başçı ve Hüseyin Kaçtan başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyor, Türkiye finaline adını yazdıracak olan ve takımda yer alan çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum” dedi.

Ali YEŞİLKAYA Kazım Karabekir Paşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü

Anket

vbet giriş