Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz Miting Gibi Çalışma Ofisini Açılışı.

Herkes seçim derdinde o hala hizmet derdinde!

19-02-2024

Malatya Zaviye Mahallesi Muhtar adayı, başarılı iş kadını Tuğba Farımaz'ın seçim ofisi, kalabalık ve görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Battalgazi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Öztürk, Maldia Dergisi İmtiyaz Sahibi Bayram Güder, Haber Malatya 44 İmtiyaz Sahibi Dilek Kiraz, Kernek Haber imtiyaz sahibi İskender Yılmaz Kernek TV imtiyaz sahibi Ali Özpolat birçok basın mensubu, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Zaviye mahallesi sakinlerinin katıldığı açılış töreni coşkulu ve görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Açılış konuşmasını Muhtar Adayı Tuğba Farımaz yaptı. Farımaz, "Yeni bir başlangıç yaparak mahallemizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Hep birlikte mücadele edeceğiz. İşimiz hizmet, gücümüz millet. Hep el ele, gönül gönüle olacağız." dedi. Farımaz 31 Mart Yerel Seçimleri ile siz seçildiğinizde, ben seçildiğimde hem mahallelerimize hem Zaviye Mahallesine kadın eli değecek ve çok güzel bir çalışma dönemi geçireceğimizi biliyorum. İkamet ettiği Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan Farımaz mahallesi için gerekli olan projeleri hazırlayıp mahallenin tüm sorunlarını gidereceğini belirterek; “Mahallemize en iyi hizmeti vermek için göreve hazırım” dedi.

Farımaz Yaptığı konuşmada  İşimiz hizmet, gücümüz millet.  Akçadağ der Genel Başkanı Murat Maskar ise yaptığı konuşmada, "Tuğba Farımaz ile Akçadağ der Genel Başkanlığında beraber çalıştık. Başarılı ve bir o kadar da tuttuğunu koparan bir insan. Zaviye Mahallesi bu konuda çok şanslı. Tüm mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bilal Yıldırım, seçim ofisine katılım sağlayarak yaptığı konuşmada, "Öncelikle her birinize toplumsal sorumlulukta 'ben de varım' dediğiniz, mahallelerimize, ilçemize hizmet etmek adına yola çıktığınız için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

Büyükşehir'e seçildiğim takdirde ortak akıl ve istişareler ile hizmet edeceğiz. Bu anlamda muhtarlar bizim elimiz, kolumuz, gözümüz olacak. Mesai arkadaşlarımız olacak. Tüm muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.  Açılış programına katılanlar arasında "Kamu Kurum ve Kuruluşlarla, Belediye Başkanları, Bürüokraside bulunan bütün kurumlarla iyi diyalogları olan Muhtar adayı Tuğba Farımaz'ın Zaviye mahallesi için çok büyük bir şans ve sorunların çözümü noktasında Zaviye mahallesi için doğru bir isim olduğu yorumları yapıldı". Haber Malatya 44.Com olarak Zaviye Mahallesi muhtar adayı Tuğba Farımaz'a çıkmış olduğu yolda başarılar dileriz.

 

Anket

vbet giriş