Siyasi Parti İl Başkanları Vali Kaldırım Başkanlığında Biraraya Geldi

Siyasi Parti İl Başkanları Vali Kaldırım Başkanlığında Biraraya Geldi

26-03-2019

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri hazırlıkları ilimizde devam ediyor. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminin ilimizde güvenli ve huzurlu bir ortamda yapılmasının sağlanması, halkımızın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanabilmeleri ve siyasi partilerinin seçim öncesinde, seçim anında ve seçim sonrasında alması gereken tedbirlerin görüşüldüğü toplantı Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım başkanlığında valilik binasında gerçekleştirildi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen toplantıda Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Zeki Kaplan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, İyi Parti İl Başkanı Mevlüt Or ve Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğulları hazır bulundu.

Vali Kaldırım, Rakamları Açıklayarak Vatandaşları Sağduyulu Şekilde Oy Kullanmaya Davet Etti.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde geçmesi için tüm tedbirleri aldıklarını kaydeden Vali Çetin Oktay Kaldırım, ilimizin seçmen sayısını 419.077 olarak açıkladı. Sözlerini şöyle sürdüren Vali Kaldırım, “Seçim günü ilimizde 6’sı seyyar sandık, 5’i cezaevi sandığı olmak üzere toplam 1666 sandık kurulacaktır. Şehrimiz genelinde toplam 701 muhtar seçimi, 20 belediye başkan seçimi yapılacaktır. Ayrıca il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri seçimi yapılacaktır. Seçimin huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi için bütün tedbirleri aldık. Buna dönük olarak 3214 jandarma teşkilatımızdan, 1841 emniyet teşkilatımızdan olmak üzere toplam 5055 kolluk kuvvetimiz ile beraber güvenlik korucularımızda görev alarak seçimlerin ilimizde sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi adına sahada olacaklardır. Tüm vatandaşlarımızın şimdiye kadar olduğu gibi bu seçimde de sağduyulu bir şekilde oyunu kullanacağından eminim. 24 Haziran seçimlerinde siyasi partilerimizle birlikte oldukça sağlıklı ve huzurlu bir seçim geçirdik. Bu seçimde de aynı olgunluğu, sağduyuyu ve hassasiyeti kendilerinden bekliyoruz. Zaten siyasi partilerimiz arasında son derece iyi ilişkiler, sağduyulu yaklaşım, birlik ve beraberlik var. Son derece yapıcı ve anlayışlı davranıyorlar. İnşallah el birliğiyle bu seçimi de kimsenin burnu kanamadan huzurlu bir şekilde tamamlayacağız. Bizim oy

kullanacak bütün vatandaşlarımızdan beklentimiz bu anlayış ve hassasiyetle oy kullanmalarıdır. Şimdiden 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin şehrimiz başta olmak üzere ülkemize ve Aziz Türk milletine hayırlar getirmesini dilerken, huzurlu, sorunsuz, vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla oyunu kullandığı bir seçim olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu. Toplantıya katılan il başkanları da toplantıdan ve alınan tedbirlerden dolayı Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’a teşekkür ederek huzur ve güven ortamında geçecek bir seçim temennisinde bulundular.

Anket

vbet giriş