Nusret Öncü Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı.

Türkiye boks camiasının önde gelen simalarından ve Malatya'nın tanınmış isimlerinden olan eski milli boksör Nusret Öncü memleketi Pütürge için aday olduğunu açıkladı.

12-10-2023

Türkiye boks camiasının önde gelen simalarından ve Malatya'nın tanınmış isimlerinden olan eski milli boksör Nusret Öncü memleketi Pütürge için aday olduğunu açıkladı. Bir çok boks ve kick boks organizatörlüğü yapan ve Yeni Malatyaspor eski asbaşkanı Nusret Öncü Pütürge Yeniden Refah Partisinden aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.


Sabah basın ile kahvaltı proğramında bir araya gelen Nusret Öncü, Pütürge’nin tüm eksikliklerini bildiklerini ufak dokunuşlar ile birlik beraberlik kavramını sağlayarak hizmet yapmaya geldiklerini açıkladı.
Yeniden Refah Partisi İl Binasında İl Başkanı Bilal Yıldırım ve partililerle kalabalık bir katılım ile Pütürge’ye Belediye Başkan aday adaylık başvurusunu yaptı.

Nusret Öncü Parti İl binasında yaptığı konuşmada, “Bizler Yeniden Refah Partimizin çatısı altında Pütürge Belediye Başkan aday adaylığımızı sunmak için İl Başkanı Bilal Yıldırıma ve il binamıza teşrif ettik. İnşallah hayırlısı olur..” ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım ise, “Yenide Refah Partisi 14 Mayıs genel seçimlerinde Malatyamızda yüzde 9,4 gibi güzel bir oy almıştı ve Türkiye’nin yıldızı olmuştu. Malatya’da da yılıdızı yüksel bir parti konumuna geldi.  Şu anda da bunu yerel seçimlerde de görüyoruz. Bütün ilçelerde aday patlaması  yaşıyoruz. Bütün ilçelerde en az 4 -5 arkadaş belediye başkanı olmak için yarışıyorlar. Buda bizi gururlandırıyor. Rekabetin olduğu yerde her zaman kalite olur. Ben biliyorum ki, tüm ilçelerimizde böyle aday adaylarının çok olması partimizin sesini daha çok yükseltecektir.
Malatyamız biliyorsun büyük bir deprem yaşadı. Çarşı merkezimiz yıkılmış durumda. Şehrimizin 3/1 i yıkılmış durumda. Bir çok yerlerde enkazlar duruyor ve bir çok yerde binaların yıkılması için bekleniyor. 36 bin yıkılacak binanın şu anda 26 bini halen ayakta durmakta ve büyük bir tehlike arzetmekte. Bunun için yerel seçimlerin ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. İstiyoruz ki genç, dinamik, canla başla çalışacak arkadaşları her ilçemizde seçip onlarla seçime girmektir. Bu kriterlere dikkat ederek tüm ilçelerimiz için canla başla heyecanla çalışacak arkadaşlarımızı belirleyeceğiz. Malatya’mızın kalkınması için var gücümüzle çalışacağız.
Nusret Öncü’nün aramızda olmasımdan ayrıca bir gurur duyuyorum. Nusret beye geçen hafta genel merkezimizde genel başkanımız tarafından rozetlerini taktırmıştır. Bugünde partimize  aday adaylığı için başvurusunu aldık. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi,.

Anket

vbet giriş