Nerede Kalmıştık?’ Gösterisi İlgi Gördü

Nerede Kalmıştık?’ Gösterisi İlgi Gördü

21-03-2019

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN DESTEKLERİYLE DÜZENLENEN ‘ NEREDE KALMIŞTIK?’ GÖSTERİSİ İLGİ GÖRDÜ

“Başkanımızın Sanata Verdiği Destek Takdire Şayan”

Yeşilyurt Belediyesinin kültürel etkinlikler kapsamında destek verdiği, televizyoncu ve komedyen Bülent Hanbay tarafından sahnelenen ‘Nerede Kalmıştık?’stand-up gösterisinde keyifli anlar yaşandı.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonunda gerçekleştirilen ‘Nerede Kalmıştık?’stand-up gösterisinde sahneye çıkan televizyoncu ve komedyen Bülent Hanbay, esprileri ve anlattığı komik olaylarla davetlilere keyifli anlar yaşattı.

İnsanları güldürmeyi çok sevdiğini ifade eden televizyoncu ve komedyen Bülent Hanbay, sanatsal ve kültürel faaliyetlere verdiği desteklerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu.

‘Nerede Kalmıştık?’stand-up gösterisini Yeşilyurt Belediyesinin destekleriyle sahnelediğini ifade eden televizyoncu ve komedyen Bülent Hanbay, “ Kültürel ve sanatsal faaliyetlere her zaman katkı ve destek sunan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımıza bu gösteriyle ilgili projemi anlattım ve kendisi hemen kabul etti. Kentimizde sanata ve sanatçıya destek veren, bu konuda katkı sunan yerel yöneticilerimizin olması bizim için çok büyük şanstır. Yaklaşık 13 yıldır sahnelerdeyim ve hayatın eğlenceli taraflarını izleyicilerimize sunmaya çalışıyorum. ‘Nerede Kalmıştık?’stand-up gösterimizi izlemeye gelenleri eğlendirmeye çalıştık, çok güzel bir oyun oldu. Tek kişilik gösterimin sahnelenmesinde büyük emeği bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar başta olmak üzere Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ve oyunu izlemeye gelen tüm davetlilere saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Berber ile Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Berkant Pektaş, gösterinin sonunda televizyoncu ve komedyen Bülent Hanbay’a tablo ve kayısı paketi hediye ettiler.

Anket

vbet giriş