Namağlup Periler Valilik Konutunda Ağırlandı

Namağlup Periler Valilik Konutunda Ağırlandı

31-10-2019

Bu sene yaptığı flaş transferler, günden güne yükselen başarı grafiği ile dikkatleri üzerine çeken ve ligin üçüncü haftasında namağlup ünvanıyla üçüncü sırada bulunan Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol Takımı Vali Kaldırım’ın eşi Berihan Kaldırım tarafından valilik konutunda yemekte ağırlandı.

Daha önce Vali Kaldırım ve eşi tarafından antrenmanda ziyaret edilen periler; antrenmanda Berihan Kaldırım’a verdikleri sözü tutarak, son iki maçlarını da galibiyetle tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğe Elazığ Ticaret Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşegül Metin, Özel İdareden Av. Selin Deniz Akdeniz Kışla ve Özel İdare Bayan Basketbol Takımı’nın oyuncuları katıldı.

Süper Lig temsilcisi perilerimizin başarısının Elazığ ve Elazığlı Bayanlar için gurur verici olduğunu ifade eden Berihan Kaldırım, “takımımızın başarısı bizleri de heyecanlandırmakta ve emin adımlarla hedeflerine ilerliyorlar.   Lig içerisinde iyi bir yere sahip olup, önümüzdeki sene buraya Avrupa takımlarını getirmek gibi bir hedefleri var. Bu da bizlere yaşatacakları en güzel mutluluk olur. Perilerimizle birlikte başlattığımız çalışmayla kulübümüzü bir spor okuluna dönüştürüp en ücra köşedeki kızlarımıza dokunmak ve onları başarılı birer sporcu haline getirmek istiyoruz. Böylece başarıyı tabana yaymış olacak ve özellikle kızlarımıza yeni imkân ve ufuklar açmış olacağız. İnşallah bu şekilde devam ederek daha yüksek başarıyı yakalayacağız” dedi.

Yemek sonrası Takım kaptanı Nihan Demirkol tarafından Berihan Kaldırım’a 23 numaralı forma hediye edildi.

Anket

vbet giriş