Malatya İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünden MAFSAD’a ziyaret

Malatya İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, MAFSAD’a ziyaret gerçekleştirdi. MAFSAD’ın yeni dernek merkezinde gerçekleşen Ziyarette, Malatya İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Haluk Teber, Mustafa Özyaprak, MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

07-02-2022

MAFSAD Denetim Kurulu Başkanı ve proje birimi sorumlusu Yılmaz Konuk, dernek olarak yaptıkları çalışmalar  ve yürüttükleri projeler hakkında bilgi verdi. Çocukların, gençlerin ve her yaştan insanın fotoğraf ve sinema sanatıyla tanışmasını amaçladıklarını belirten Konuk, bununla birlikte fotoğraf ve sinemayı bir araç olarak kullanıp doğa ve çevre bilinci, kuraklık, iklim değişikliği, çocuk hakları, insan hakları, mültecilik, engellilik vb. dezavantajlı durumlarla alakalı olarak toplumda farkındalık yaratmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Kamu-STK işbirliğini güçlendirmek, geliştirmek ve derneklerle tanışmak amacıyla STK’ları kendi mekanlarında ziyaret ettiklerini ve bu ziyaretlerin çok verimli geçtiğini söyleyen İl Müdürü Haluk Teber, STK’ları, çalışmalarını ve Malatya'ya katkılarını çok önemsediklerini belirtti. Ziyarete katılan MAFSAD üyeleriyle tek tek tanışıp sohbet etme imkanı bulan Teber, hukukçu, mali müşavir, öğretmen, kamu yöneticisi,  sağlıkçı, grafik tasarımcı ve sosyal medya uzmanı gibi alanlarla iştigal eden MAFSAD ekibini çok  beğendiğini ve bu ekibin çok güzel işlere imza atacağına inandığını ifade etti.

MAFSAD Yönetim Kurulu Başkanı İnan Orhan bu ziyaretten dolayı oldukça memnun kaldıklarını belirterek, İl Müdürü Haluk Teber ve Mustafa Özyaprak’a ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti.

Anket

vbet giriş