Malatya Okçuluk Spor Kulübü Malatya'da Açıldı

Malatya’da 2021 yılı Haziran ayında kurulan Malatya Okçuluk Spor Kulübü, açık ve kapalı alan olmak üzere farklı alanlarda hizmet vermeyi sürdürüyor.

30-03-2022

Geleneksel spor olan okçuluğun Malatya’da devam ettirilmesine katkıda bulunmak için kurulan Malatya Okçuluk Spor Kulübü, olimpik okçuluk alanında lisanslı sporcu yetiştirmek, Malatyalı gençlerin ve çocukların odaklanma, motivasyon, konsantrasyon ve fiziksel gelişimlerini sağlamak ve lisanslı sporcu yetiştirerek çocukları spora kazandırmak amacıyla kuruldu.

​​​​​​​Türkiye Okçuluk Federasyonunun düzenlediği Türkiye şampiyonalarında yarışmalarda Malatya’yı temsil edecek sporcuları yetiştirmek için çalışmalar yapan kulüp, 6 yaş itibariyle okçuluk sporuna kayıtları alarak geleceğin Mete Gazozlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Ayrıca sporcuların Malatya’yı temsil etmenin ötesinde milli takımlara katılmaları için de çalışmalar yapan Malatya Okçuluk Spor Kulübü bölge nezdinde de yarışmalara katılarak başarılarını sürdürüyor. Malatya Okçuluk Spor Kulübünde ayrıca aylık olarak yapılan sporcu takipleriyle birlikte de sporcuların gelişimleri, eksik noktaları analiz edilerek çalışmalar uygulanıyor

Anket

vbet giriş