Malatya İl Başkanı Akbudak "15 Temmuz Ülkemizin, Demokrasinin Alnına Sürülmüş Kara Bir Lekedir

Türkiye Değişim Partisi TDP Malatya İl Başkanı Akbudak "15 Temmuz Ülkemizin, Demokrasinin Alnına Sürülmüş Kara Bir Lekedir"

14-07-2021

Türkiye Değişim Partisi TDP Malatya İl Başkanı Akbudak "15 Temmuz Ülkemizin, Demokrasinin Alnına Sürülmüş Kara Bir Lekedir"

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Malatya il başkanı Ramazan Akbudak, 15 Temmuz darbe girişiminin, Türkiye'nin ve demokrasinin alnına sürülmüş kara bir leke olduğunu belirtti.

15 Temmuz darbe girişiminin beşinci yılı olduğunu ifade eden Akbudak, "15 Temmuz ülkemizin, demokrasinin alnına sürülmüş kara bir lekedir. Demokrasi ayıbıdır. 15 Temmuz'un gerçekleşmesine sebep olmuş her türlü iş birlikçi yapıyı sonuna kadar kınıyoruz ve lanetliyoruz. Bu hain darbede hayatını kaybeden demokrasi kahramanlarını rahmetle anıyorum." diye konuştu.

15 Temmuz; Türk milletinin tarihiyle, kültürüyle, değerleriyle olduğu kadar, devletiyle kurduğu güçlü bağın da sembolü olmuştur. 15 Temmuz'un unutulmasına,

unutturulmasına ve bu ihanetin üzerinin kapatılmasına hiçbir surette izin verilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gelecek nesillerin, 15 Temmuz ruhunu ve bugünün anlamını en doğru şekilde öğrenmelerini sağlamamız gerektiğini de ifade etmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde verdiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum.

Anket

vbet giriş