Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Başladı

07-01-2020

Farklı mahallelerde yaşayan vatandaşların tanışıp kaynaşması amacıyla Sivas Belediyesi tarafından 'Mahalleler Arası Futbol Turnuvası' düzenleniyor. Her yıl yapılması planlanan turnuvanın ilki Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ve Valimiz Salih Ayhan'ın başlama vuruşu ile start aldı.

Turnuvanın hazırlık aşamasında Mahalle muhtarları ile koordinasyon kuran Sivas Belediyesi'nin geleneksel olarak gerçekleştirmeyi planladığı etkinliğe bu yıl 18 takım 252 sporcuyla katılıyor.

Turnuva Hakkında Bilgi veren Başkanımız Bilgin, “Yapmış olduğumuz organizasyonda 18 takım 252 sporcunun katıldığı güzel bir turnuva düzenliyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz turnuvayı daha geniş katılımla geleneksel hale getirmek istiyoruz. Organizasyonda profesyonel hakemler düdük çalacaklar. Turnuvada amacımız sporun kardeşlik, birlik, beraberlik özelliğini ortaya çıkararak mahallelerimiz arasında kaynaşmayı sağlamak.” diyerek turnuvaya katılan sporculara teşekkür etti.

“Belediyemize böyle güzel bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ediyorum.” diyen Vali Salih Ayhan ise “Gençlerimizin sadece teknoloji ile değil sporla da ilgilenmesi amacıyla hazırlanmış bir proje… Bundan sonra da kurumsallaşarak devam edecek bir etkinlik olduğuna inanıyorum. Belediye Başkanımızla birlikte her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Sivas spor kültürü olan bir şehir. Biz de Spor Sivas projesi ile tüm okullarımızda gençlerimizi bu etkinliklerin içerisine alıyoruz. Bu etkinlikte emeği olan herkese teşekkür ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ve Valimiz Salih Ayhan'ın başlama vuruşuyla turnuva start aldı. Açılış maçında Başkan Bilgin Ferhatbostan Mahallesi’nde forma giyerken Vali Salih Ayhan da Şeyhşamil Mahallesi adına sahada ter döktü.

Anket

vbet giriş