Ülkü Ocakları Başkanı Şengönül Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Ziyaret Etti.

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Ziyaret Etti.

10-02-2022

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ve yönetim kurulu üyeleri, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ziyaret ederek  istişarelerde bulundu.

2021 yılının Temmuz ayında göreve atanan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçadağ  Belediye Başkanı Ali Kazgan'nı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Şengönül Başkanımız halkın içerisinde olan birisi ve çalışmaları tebrik ve takdir ediyoruz.

Kazgan yaptığı açıklama da Ülkü Ocakları başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini bugün burada ağırlamaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Yönetimdeki üyeleri ile bizleri ziyaret ettiler. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz Çalışmalarında kendilerine ve yönetimine başarılar diliyoruz.

Ziyarette Akçadağ Belediye'si bir önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyesi  Sami İlhan ile Usta Duayen Gazeteci Dünya Basın Federasyonu Malatya Başkanı Ali Aladağ’ da yer aldı.

Başkan Kazgan, ziyarette Ülkü Ocağı Başkanı Turgay Şengönül’e Akçadağ’ın Kürecik halısı hediye etti.

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkanı ve Ülkücü Şehidimiz Mehmet Kazgan Ağabeyimizin amcasının oğlu Ali Kazgan Beyefendiyi ziyaret ederek tadilatı tamamlanan Akçadağ Ülkü Ocakları’mızın sözleşmesini imzalandı.

Anket

vbet giriş