Liseler Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Sivas Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen “Liseler Arası Hamit Özkan Voleybol Turnuvası” sona erdi.

01-04-2022

Birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne olan turnuvada; erkeklerde Hacı Mehmet Sabancı Anadolu Lisesi, kızlarda ise Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesi birinci oldu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin tarafından 7 Mart’ta başlama vuruşu yapılan turnuvada 20 kız ve 8 erkek takım yer aldı. Liseli öğrencilerin takımlarını şampiyonluğa taşımak için kıyasıya mücadele ettiği etkinlik 2 hafta sürdü.

4 Eylül Kapalı Spor Salonu’ndaki müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Törende okul takımlarına; Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldırım Solak, Eğitim Bir-Sen Sivas Şube Başkanı Halil İbrahim Temiz ve Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Yüksel Yiğit tarafından ödülleri takdim edildi.

Ayrıca törende merhum Eğitimci ve Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Özkan adına eşi Hafize Özkan’a plaket takdim edildi.

Turnuvada dereceye giren takımlar ise şöyle;

KIZLARDA

1-Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesi

2-Şehit Muhammed Onur Demir Anadolu Lisesi

3-Atatürk Anadolu Lisesi

4-Kongre Anadolu Lisesi

ERKEKLERDE

1-Hacı Mehmet Sabancı Anadolu Lisesi

2-Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesi

3-Batı Koleji

4-Sivas Merkez İmam Hatip Lisesi

EN CENTİLMEN TAKIM

Selçuk Anadolu Lisesi

Anket

vbet giriş