Kızıldaş, Ağbaba'ya Sitem Ederek CHP'den İstifa Etti

31 Mart yerel seçimlerde CHP’den aday gösterilmeyen Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP Arguvan ilçe binası önünde yaptığı açıklamada CHP’den istifa ettiğini açıkladı.

07-02-2024

Başkan Kızıldaş, “Arguvan ve Arguvan halkının siyasi tercihlerini yönlendirmek, Veli Ağbaba’nın haddi değildir, olamaz da. Arguvanlı Veli Ağbaba, Arguvan’ın kaderini belirleyemez. Arguvanlı buna asla izin vermez. Uzun yıllar hizmet etmekten gurur duyduğum partim CHP’den istifa ediyorum. Arguvan’a karşı güvenimi bir kez daha tazeleyeceğimi ve 31 Mart’ta kazanacağımıza olan inancımı vurguluyorum” dedi.

Arguvan’ı seviyoruz ama Arguvan’a ve Arguvan’ın saygıdeğer halkına hizmet etmeyi daha çok seviyoruz. Hangi makamda, hangi siyasi pozisyonda olursa olsun, hiç kimse bizi Arguvan’a hizmet yolunda çeviremeyecektir. Siyasi intikam projeleri, çirkin pazarlıklar ile kendilerine siyasi ikbal hazırlayanları bu andan itibaren muhatap bile kabul etmeyerek, yeni bir sayfa açıyoruz. Bu sayfada da sadece Arguvan ve Arguvan’a hizmet olacak, Arguvan halkının refah ve mutluluğunu daha da büyütmek olacaktır.
Arguvan halkının demokratik tercihlerine olan inanç ve güvenimi bir kez daha ifade ederek, 31 Mart’ta kazanacağımıza olan inancımı vurguluyorum. 1 Nisan’dan itibaren, kaldığımız yerden değil, devam ettiğimiz yerden kesintisiz biçimde çalışacağımıza gönülden inanıyorum.. Sadece hizmete odaklanacağız, sadece Arguvan halkının hayat standartlarını yükseltmek için çalışacak ve alın teri dökeceğiz.

Var mısınız hep birlikte Veli Ağbaba’ya bir ders vermeye?
SÖZ MÜ, SÖZ MÜ, SÖZ MÜ?
Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun.

Anket

vbet giriş