Kumar ve Fuhuş Baskınında 6 Kişi Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler olarak; Kumar oynayan ve oynatan şahıslara yönelik yapılan denetimlerde, bir Oyun Salonunda,

07-09-2020

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler olarak; Kumar oynayan ve oynatan şahıslara yönelik yapılan denetimlerde, bir Oyun Salonunda, 4 şahsın KUMAR oynadığı tespit edilmiş, 210 TL para ile 106 adet kumar kağıdı ve bir adet yaz boz kağıdına el konulmuş, kumar oynayan 4 şahsa toplamda 4.900 TL idari para cezası yazılmış, işletmeci hakkında Kumar Oynanması için Yer ve İmkan sağlama suçundan adli işlem yapılmış, ayrıca bahse konu iş yerinin mühürlenmesi için ilgili kurumlarca gerekli yazışmalar yapılmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak Fuhuş konusu ile alakalı yapılan denetim ve kontrollerde ise; FUHUŞ yaptığı tespit edilen (1) bayan (1) erkek şahıs olmak üzere toplam (2) şahsa fuhuş konusu ile alakalı olarak gerekli idari işlem yapılarak toplamda (3500 TL) idari para cezası yazılmıştır. Bahse konu ikametin mühürlenmesi için ilgili kurumlarla gerekli yazışmalar yapılmıştır.

4 Ruhsatsız Tabanca ve bir adet şarjör şarjöre basılı 8 adet MKE yapımı fişek ,20 gr.esrar maddesi,3 adet otomatik av tüfeği (7) adet av tüfeği kartuşu

İş yeri kurşunlama olayı faili 2 şüpheli olayda kullanılan suç aleti ile birlikte yakalanarak haklarında gerekli tahkikata başlanmıştır.

Kesici Aletle Yaralama(Bıçak) olayı şüphelisi, olayda kullanılan (tüfek ve bıçak) ile birlikte yakalanarak hakkında gerekli tahkikata başlanmıştır.

Haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verile 22 kişi 31 Ağustos ile 6 Eylül 2020 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

Anket

vbet giriş