Güç Birliği İle Malatya ve Yeşilyurt İçin Seferber Olacağız

08-05-2024

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, beraberinde  oda başkanları ile birlikte , Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’i ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’e görevinde başarılar dileyen MESOB Başkanı Şevket Keskin, “İlhan Geçit, yıllarca tıp hocası olarak Malatya’ya hizmet etti. Fakire, fukaraya kol kanat geren, gecesi gündüzü olmayan  hocalığınızda Malatya  sizden destek gördü. Esnaf camiası olarak Malatya’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisiyiz. Esnaf ve sanatkar camiası her zaman sizin yanınızda ve size destek olacağız. Yanlış olan yerde ise uyarımızı yapacağız. Malatya yıkılmış değil, çökmüş bir şehir. Yükünüz ağır. İnsanların sizden beklentisi çok fazla. Ticareti ayağa kaldırmadan Malatya’yı ayağa kaldırmak mümkün değil. Biz elimizden geldiği kadar vatandaş olarak, millet olarak size destek vereceğiz. Sizin de bu yükün altından kalkacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

 

Anket

vbet giriş