Emine Aydıncak Orman Ana Okulu'ndan Anlamlı Kermes

Emine Aydıncak Orman Ana Okulu Yerli Malı Haftası nedeniyle Kermes düzenleyerek gelirini kısa adı UCİM olan Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneğine bağışladı.

11-12-2021

Emine Aydıncak Orman Ana Okulu Kurucusu Emine Aydıncak burada yaptığı açıklamada “Öncelikle kermesimize hoş geldiniz. Bugün bizim için çok anlamlı bir gün Emine Aydıncak Orman Ana Okulu olarak bizler her şeyin yaparak yaşayarak öğrenildiğini biliyoruz. Yaparak yaşayaraktan kastımız bugün yerli malını haftasını kutladık aslında. Yerli malını kutlarken çocuklarımızın evlerinden getirdiği ürünlerle satış yaptık. Bu satışı yaparken çocuklarımız hem bunu yaşadılar. Yaşarkende bunu UCİM’e (Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği) bağışladılar. Biz bugün bu Kermesimizi UCİM Çocuk İstismarı için yaptık. Bizlere destek olan bütün velilerimize, bize gönül veren minik yüreklere çok teşekkür ederiz.” dedi.

UCİM İl Koordinatörü Emine Narinç ise “Bizler Malatya UCİM olarak öncelikle Emine Aydıncak hocama ve okuluna çok teşekkür ederiz. Burada minik çocuklara ve velilere yanımızda oldukları için, böyle güzel bir günü hazırladıkları için çok çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmanın Ardından UCİM İl Koordinatörü Emine Narinç tarafından Emine Aydıncak’a günün anlam ve önemini hatırlatacak plaket verildi.

Anket

vbet giriş