Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Kadın Kollarında Aluçlu Dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Kadın Kolları Başkanlığına iş kadını Semra Aluçlu getirildi.

16-04-2022

Parti binasında yapılan atamada konuşan CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir mensubu olmak her zaman ayrıcalıktır. Yönetici arkadaşlarımız ve partimiz kadınları el ele vererek aldıkları bayrağı layıkıyla taşıyacaktır.” dedi.

Battalgazi İlçe Başkanlığına atanan Semra Aluçlu ise, CHP ailesinin bir üyesi olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek kendisine bu görevi layık gören CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Nezahat Aydın'a teşekkür etti.

Aluçlu burada yaptığı açıklamada “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Elbet biliyoruz ki bu zorlukların üstesinden el birliği geleceğiz. Bu topraklar kolay kazanılmadı ve bu kadar kolay kaybedilmesine biz Cumhuriyet kadınları asla müsaade etmeyeceğiz.

Atatürk’ün Gençliğe Hitabe’de söylediği üzere memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.” şeklinde konuştu.

Anket

vbet giriş