Bir Kurban Hisse Bedeli 1350 Tl

Bir Kurban Hisse Bedeli 1350 Tl

17-07-2019

Hayat Ağacı Derneğinde Vekâletle Kurban Kampanyası kapsamında bu yıl bir kurban hisse bedeli tüm masraflar dâhil 1350 TL olarak belirlendi.

Hayır sahipleri, dernek merkezinde makbuz karşılığında 07 Ağustos 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar kurban hissesi bağışlayabilecek.

Hayır sahipleri ayrıca, www.hayatder.org adresindeki banka hesaplarına, isim ve telefonlarını belirtip havale yaparak kurban kampanyasına katılabilecekler.

Kurban alımları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Veteriner Hekim kontrolünde ve komisyon nezaretinde yapılacak. Ayrıca bağışçılardan isteyenlere 5 kg kemiksiz kurban eti verilecek. Kurban payları, bayramın ikinci gününden itibaren dernek merkezinden teslim edilecek.

Kurban hissesi bağışlayan hayır sahiplerinin, dernek merkezi ya da havale yaptıklarında belirttikleri irtibat numaralarından hizmetin işleyişi ilgili bilgilendirme yapılacak.

Kurban kesim yeri ve saati bağışçılara mesaj yolu ile bildirilecek. İsteyen hisse sahipleri kesimleri yerinde izleyebilecek. Kurban kesimleri, kamera kaydına alınacak ve bağışçılara ulaştırılacak.

Hayat Ağacı Derneği’ne bağışlanan kurban etleri sayesinde Gıda Bankası’ndan yardım alan ihtiyaç sahipleri, yılın 12 ayında, aldıkları gıda ürünlerinin yanı sıra, limitleri dışında tercihlerine göre kemikli veya kemiksiz kurban eti alabilecekler.

Anket

vbet giriş