Başkan Gürkan’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Başkan Gürkan’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

18-04-2019

Adalet Bakan Yardımcısı Selahattin Menteş, HSK Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa, HSK Üyesi Mehmet Ademoğlu ve beraberlerindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Menteş: Malatya Marka bir şehrimiz

Ziyarette ilk olarak konuşan Adalet Bakan Yardımcısı Selahattin Menteş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, Türkiye genelinde güzel bir oy oranıyla seçildiğini belirterek, “Belediyecilik Sayın Başkan için yeni bir hadise değil. Battalgazi Belediyesi’nde yaptığı hizmetler ortada. Büyükşehir Belediyesi’nde de bu güzel hizmetleri yapacağından eminiz. Malatya marka bir şehrimiz, yakın zamanda Dünya markası haline gelecektir. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gürkan: Şehrimizi değerleriyle yönetmenin gayreti içinde olacağız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 58 cezaevinin katılımıyla Malatya’da güzel bir organizasyona imza atıldığını söyledi.

Malatya’nın fuarlar şehri olacağına dikkat çeken Başkan Gürkan, “Malatya mazisine layık istikbale hazırlanacak. Biz Malatya’yı tarif ederken medeniyetin başladığı yer diyoruz. Türk İslam Tarihi adına Malatya’yı değerlendirdiğimiz zaman, Anadolu’yu Anayurt yapan medeniyetler merkezi, destan şehri olarak anıyoruz. Biz de bundan sonra güzel destanlar yazmak için çalışacağız. Şehrimizi değerleriyle yönetmenin gayreti içinde olacağız. Tekrar bu ziyaretinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ademoğlu: Selahattin Gürkan Başkanıma yeni görevinde başarılar diliyorum

Anadolu’nun güzide şehri Malatya’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten HSK Üyesi Mehmet Ademoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız güzel bir misafirperverlik örneği sergiliyor. Biz memnun ve mutlu olduk. Başkanıma yeni görevinde başarılar diliyor, misafirperverlikten dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Anket

vbet giriş