Avşar, İlçe Gezilerine Devam Ediyor

Avşar, İlçe Gezilerine Devam Ediyor

09-08-2019

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, ilçe gezilerine devam ediyor. Hekimhan ilçesini ziyaret eden Avşar, burada Hekimhan İlçe Başkanı ve yönetimi tarafından karşılandı.

MHP Hekimhan İlçe teşkilatı yönetimi ve meclis üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştiren Başkan Avşar, " Öncelikle tüm Hekimhanlı hemşerilerimin Kurban bayramını tebrik ediyorum.Başkan Avşar göreve geldikleri günden bu yana Ülkücüleri hep kolladıklarını ve ülkücüleri üzen kim olursa olsun karşısında durduklarını dile getirerek,"Ülkücüler olarak kırıldık, üzüldük, haksızlığa uğradık vesaire. Ama, asla vatanımıza ihanet etmedik. Hele hele devletimize sırtımızı hiç mi hiç dönmedik. Bundan dolayıdır ki keremine şükür vicdanımız rahat, alnımız da açık ve temizdir. Biz hep böyle olup böyle de kalacağız...Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ: İP’te Milliyetçi ve Ülkücünün yeri yoktur. İP icazetli, fikirsiz sadece MHP’den intikam almak üzere kurulmuş hastalıklı siyasi bünyedir. Ülküsü olanın, Ülkücüyüm diyenin İP’te işi olamaz. Türk ve Türkiye sevdası olanların fitne-fesatla yolu kesişemez.

İP zaman kaybıdır, ayıplıdır, arızalıdır, sakıncalıdır, Kandil ve Pensilvanya’nın ileri karakoludur. İP Başkanı’nın Ülkücülere haydut demesi tek kelimeyle kokuşmuşluktur. Bununla birlikte Ülkücüye haydut demek şerefsizliktir."ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlere de değinen MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, " Cumhur ittifakı olarak Hekimhan'da güzel çalışmalara imza attık. Hekimhan'lı ülküdaşlarımız ile birlikte mahalle mahalle gezdik. Hekim halkının tercihine saygımız var. Ve bizler yine her zaman Hekimhan'lı hemşerilerimizin yanında olduğumuzu bilmelerini isterim. Her zaman İlçe Başkanlığımız ve İl Başkanlığımızın kapıları tüm Milliyetçi hareket Partisine gönül vermiş, bu dava için varolan tüm hemşerilerimiz için kapılarımız sonuna kadar açıktır"dedi.

Anket

vbet giriş