Arguvan Belediyesi 14 Şubat Etkinliği

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde düzenlenen Yeşim Binbir Konserine katıldı.

15-02-2024

Konsere Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Belediye Meclis Üyesi Avni Çıplak, Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman Sırrı Yücel ve çok sayıda Arguvan'lı vatandaş katılım sağladı.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş konserden önce yaptığı konuşmada;

“Bizim sevgilimiz, sevdiğimiz, onun için emek harcadığımız, yaşadığımız yer Arguvan'dır. Her zaman ifade ettiğim gibi Arguvan bizim sevdamızdır. Arguvan'ımızı sevgiyle, birliktelikle, barışla daha da güzelleştireceğiz. Sevginin sadece 14 Şubat'larda değil, bütün zamanlarda yaşanıp ifade edildiği bir dünya ve Arguvan dileklerimle tüm vatandaşlarımızın sevgililer günü kutlu olsun. 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz konserimize katılarak bizleri yanlız bırakmayan muhtarlarımıza, kıymetli kadınlarımıza, değerli yol arkadaşlarıma, gençlerimize, kendine has eşsiz yorumu ile birbirinden güzel türküleri seslendiren Yeşim Binbir ve orkestrasına canı gönülden teşekkür ediyorum.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik şunları söyledi;

Sevgili Arguvan’lılar sizler çok kıymetli ve değerlisiniz. Biz 72 millete bir gözle bakan, herkese aynı mesafede olan, herkese aynı hizmeti götüren bir anlayıştan geliyoruz. Biz Arguvan’lıları ve Arguvan’a hizmet etmeyi seviyoruz. Buradaki kalabalık şunu bir kez daha gösterdi ki Arguvan’lının iradesine kimse ipotek koyamaz. Bugün yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle en önemlisi de yüreğimizle buradayız. 10 yıldır birlikte yol yürüdük bundan sonra da birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Arguvan’lının isteğini ve düşüncesini hiçe sayarak kendi iradeleri ile Arguvan’a yönetici belirlemek hiç kimsenin hakkı da haddi de değildir. Arguvan’lı tarihi boyunca Pir Sultan Abdal, Deniz ve Mahir’ler gibi hiç kimseye boyun eğmemiştir. Bundan sonra da eğilmeyecektir.

 

Anket

vbet giriş