ANADER, El İşi ve Mutfak Sanatı Günleri’yle tanışmaya Çağırıyor

ANADER, El İşi ve Mutfak Sanatı Günleri’yle tanışmaya Çağırıyor

15-04-2019

Anadolu Aile Derneği, El İşi ve Mutfak Sanatı Günleri 3.500 ürün ile başladı. Form Kavşağı’nda dualarla başlayan açılış programı Anader Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Kıvrak ve Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçüktoka’nın konuşmasının ardından kurdele kesimi ile gerçekleşti. Kermes 15 gün boyunca devam edecek.

REV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçüktoka, “Kadınlarımızın başarılarını her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Kermes gibi çalışmalar gönüllü hizmet ve yardımlaşma duygularını canlandırıyor, derneğimiz vasıtasıyla pek çok insanımız öğrencimize yardım yapma fırsatı buluyor” şeklinde konuştu.

ANADER Başkanı Başkan Fatma Kıvrak da yapılan hayır çalışmalarının hanımların kültürel ve sosyal alanda faaliyet göstermesine destek vermek, eğitim ve öğretim gören maddi yetersizlik içinde olan öğrencilere burs sağlamak için olduğunu belirtti. Kıvrak, mutfak becerilerini ve el işi maharetlerini sergileyen kadınların özenle yaptıkları çalışmaları, kermes ziyaretçilerine sunmak için beklediklerini hatırlattı. Sosyal faaliyetlerin yanı sıra eğitim faaliyetleriyle de kadını önceleyen Anader’in genç kızlar, anneler için hizmetlerini sürdürdüğünü ifade etti.

Açılış sonrasında kermes alanını katılımcılara gezdiren Fatma Kıvrak, kadınların el işleriyle yaptıkları ürünlerin bulunduğu mefruşat standını gezdirdi. Davetlilere program sonuna ev yapımı yemekler ikram edildi.

Kermes kapsamında bebek takımlarından nevresim ve sofra takımlarına, pikelerden salon ve mutfak takımlarına kadar, ayakkabı, çanta çeşitleri de bulunuyor.

Form kavşağı karşısında “Anader’le Tanış” teması çerçevesinde yapılan El İşi ve Mutfak Sanatı Günleri Kermesi, 2 Mayıs 2019 Perşembe gününe kadar devam edecek. Açılışı programına Ribat Eğitim Vakfı ve ANADER Yönetim Kurulu üyeleri, çalışanlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Anket

vbet giriş