Ak Parti, Malatya’da Erdoğan İçin Rekor Hedefliyor

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, sırasıyla Battalgazi ve AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, burada ilçe yönetimleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile 28 Mayıs Pazar günkü Cumhurbaşkanlığı 2. Tür Seçiminin istişarelerini gerçekleştirdiler.

26-05-2023

Milletvekili Tüfenkci, ziyaretler öncesi İstanbul Pasajı ve Kışla caddesi üzerindeki esnafları işyerlerinden tek tek ziyaret ederek, esnaflar ile bir araya gelerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek ve oy istedi.

AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık ise şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan için oy ve destek istedi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 28 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Malatya'dan rekor bir destek çıkacağını ifade dereke, “Bu dava hareketi işte bunun için bir vefa hareketi ve bir gönül hareketi, Allah razı olsun demek istiyorum.  14 Mayıs’ta çok güzel bir aritmetik ortaya koydunuz. Çalışmanızdan çabamızdan, desteğinizden, gönlünüzden Allah razı olsun. Ben tek tek çok teşekkür ediyorum 14 Mayıs için. 28 Mayıs içinde hani 29 Mayıs vurgusu da yapmak istiyorum. Tarihimizden, ecdadımızdan gelen bir bilinç, bir ideal ile inşallah kutlu ve bir Fetih daha inşallah diliyorum.” diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca,”28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elini güçlendireceğiz. Dosta, düşmana karşı, şer odaklarına karşı, Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan'a karşı Malatya olarak görevimizi en iyi şekilde yaparak, 13. Cumhurbaşkanı olarak görevine devam ettirelim. Bu nedenle rehavete kapılmadan, sandıklara gidelim ve sandıklara sahip çıkalım.” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, “Rehavete kapılmamamız lazım. Bizim bu turdaki teşkilatlarımızda dahil olmak üzere milletimizde özellikle sağduyulu seçmendeki en büyük rakip  rehavete kapılmak. Duyuyoruz ki birçok arkadaş vatandaşımız hemşerimiz ‘Nasılsa iki kere üst üste gelecek gücümüz yok, seçim bitti’ diyor. Ama son bir gayret,  inanın ki sandıktan çıkmayan hiçbir sonuç,  sonuç değildir. Anketlere bakılsaydı o millet ittifakı çoktan alıp götürmüştü. Ama sandıktan çıkan sonuç Allah'a hamdolsun. Şimdi inşallah Allah’ın izniyle 28 Mayıs akşamında sandıklar Allah'ın izniyle milletin iradesini, Malatya’nın iradesini ortaya koyacak ve en az yüzde 80’lerle  yüzde 85’lerle inşallah biz Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden iş başına getireceğiz.” ifadelerini kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Namık Gören ise şöyle konuştu, “Bu sürecekteki en büyük rakibimiz rehavet. Rehavet kendisi ile birlikte biraz da  dikkatli olmamızı gerektiriyor teşkilatlar olarak. Öncelikle sandıklara ciddi manada hakimiyet kurmamız gerektiğini düşünüyorum. Ve bu noktada teşkilatlarımızı son bir gayrete davet ediyorum. Biliyorum, yoruldunuz, sizlerde birer depremzede olarak ciddi manada yoruldunuz. Ve buna nağmende parti çalışmalarını, seçim çalışmalarını gayretle, azimle, fedakarlıkla yerine getirdiniz. Ve son bir kez sandıklara sahip çıkmak noktasında, sandık hakimiyetini oluşturmak noktasında sizlerden bir gayret daha beklediğimi belirtmek istiyorum.”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İnşallah yarım kalan 14 Mayıs’taki işimizi de 28 Mayıs'ta tamamlayacağız.  Hem ilçemiz de hem de Malatya’mızda şehrimizde cumhurbaşkanımızla ilgili oy oranımızı da ben inanıyorum ki yüzde 75’lere 80’lere çekeceğiz.” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Yarım puan Sayın Cumhurbaşkanımıza yetmez. Biz; yüzde 50 ile değil, ikinci turda Sayın Cumhurbaşkanımızı Allah'ın izniyle en az yüzde 55, yüzde 60 ile Cumhurbaşkanımızı tekrar cumhurbaşkanı olarak külliyede görmek istiyoruz.  Dostlarımızı sevindireceğiz, düşmanlarımızı üzeceğiz.” dedi.

Beydağı Mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Sana söz diyerek, Fetö’cülere, PKK’ya, DHKPC’ye göz kırpanlar bugün en şahin milliyetçi geçinmeye başladılar. O gün ‘biz ateistiz’ diyenler bugün Allah’ın izniyle deyip söylem geliştirmeye çalışıyorlar.” dedi.

Anket

vbet giriş