Ağbaba Uçacaktık, Çakıldık

Ağbaba Uçacaktık, Çakıldık

19-03-2019

BİZ YAPACAKLARIMIZI ANLATIYORUZ, ONLAR ‘KİN DİLİ’ KULLANIYOR  

DÜN TÜRKİYE UÇACAK DİYORLARDI, BUGÜN BEKA DİYORLAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; “24 Haziran’dan önce “AKP’ye çoğunluk verin, Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapın Türkiye uçacak” diyorlardı. Şimdi uçan Türkiye’de bekadan bahsediyorlar. Uçacaktık, çakıldık” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, beraberinde CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe ile Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Jeoloji Mühendisi Erkan Özgür ile birlikte Haçovalılar Derneği’ni ziyaret etti.

Haçovalılar Derneği Başkanı Abidin Akdağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Haçovalıların bundan önce olduğu gibi bundan sonra da demokrasiden, özgürlüklerden, hak ve hukuktan yana tavır alacaklarını belirtti, belediye başkan adaylarına başarılar diledi.

GÖKÇE; “KARŞIMIZDA DEVLETİN TÜM İMKANLARINI KULLANAN BİR YAPI VAR”

Millet İttifakı Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Soner Gökçe  “Karşımızda devletin tüm imkanlarını kullanan bir yapı var. Kendimizi duyurmaya imkan vermiyorlar. Bunlar sizlerin, bizlerin hakkını hukukunu gasp ediyorlar. Belediyenin imkanlarını, çoluk çocuğumuzun tüm geleceğini kendileri için, kendi reklamlarını yapmak için kullanıyorlar. Bunların kendi reklamlarını, kendi kampanyalarını kendi ceplerinden bir kuruş para harcayıp da yürütecek yürekleri yoktur. Malatya’ya hizmet etmek istiyorum, size hizmet etmek istiyorum. Bu heyecanı yaşıyorum ve bana sahip çıkmanızı istiyorum. Bunu isteme hakkım var; çünkü sizi ailem olarak görüyorum. Kendimi size emanet ediyorum. O sandığa gittiğinizde elinizi vicdanınıza koyun. Ben kendimi sizi emanet ediyorum” dedi.

 

BİZ YAPACAKLARIMIZI ANLATIYORUZ, ONLAR ‘KİN DİLİ’ KULLANIYOR

 CHP Genel Başkan Yardımcısı  Veli Ağbaba, 31 Mart seçimleri için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini kaydederek, “Bu seçimde iki ittifak yarışıyor. Bir grup vaatlerini anlatıyor, neler yapacaklarını anlatıyor. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Soner Gökçe Malatya’da gördüğü eksiklikleri ve neler yapacağını anlattı. Sevgili Yeşilyurt Belediye Başkan adayımız Erkan Özgür neler yapmayı planladığı anlatıyor. Diğer grup da seçimle ilgisi olmayan şeyler anlatıyor. Millet İttifakı’na saldırmak için Zillet ittifakı dediler yetmedi PKK, FETÖ, bütün terör örgütlerini bu ittifakla ilişkilendirmeye çalıştılar. Anket yaptılar baktılar ki toplumda kimse buna inanmıyor. CHP niye zillet olsun? Kemal Kılıçdaroğlu veya CHP’yi kim terör örgütleriyle bir araya getirebilir?”ifadelerini kullandı.

 

CHP’YE İFTİRA ATANLARIN DA ALLAH BELASINI VERSİN

Ağbaba konuşmasının devamında; “Erdoğan çıkıyor “Bay Kemal” diyor. Bay Kemal ne yapmış? Kılıçdaroğlu  haksızlık, hukuksuzluk yapmış mı? Kemal Beyin oğlu Kerem, kirli iş yaparken yakalanmış mı? CHP’nin herhangi bir üyesini herhangi bir bireyini hiç kirli yapıda gördünüz mü? Niye bunu söylüyor. Bu gerçeği bilmesine rağmen bir algı  yaratmaya çalışıyorlar.Bu  algı operasyonu da elinde patladı. Şimdi de terör örgütü diyor. Genel başkanımız geçen gün güzel bir şey söyledi; “Terörle ilişkisi olanın da Allah belasını versin” dedi. “Terörü destekleyenlerin de Allah belasını versin. CHP’yi terörle birlikte gösterenlerin de Allah belasını versin” dedi.

HER TÜRLÜ KUTSALI OY İÇİN KULLANIYORLAR

“Terör de tutmayınca Beka demeye başladılar” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,  “Allah aşkına Yeşilyurt’ta Mehmet Çınar’ı seçmezseniz, Yeşilyurt yıkılacak mı? Battalgazi’de Osman Güder seçilmezse Battalgazi yok mu olacak?  Selahattin Gürkan’ı seçmezseniz Malatya yıkılacak mı? Bu da tutmadı. Terör tutmadı, beka tutmadı. Sıra Ezan’a geldi.Şimdi de 8 Martta yürüyüş yapan kadınları hedef alıyor. Kadınlar ezan öncesinde güvenlik görevlilerini ıslıklıyorlar. O arada Ezan okunuyor ama oradan duyulmuyor.Bunlar ne diyor? “Ezanı yuhaladılar” diyor.  Malatya’nın herhangi bir ilçesinde, Türkiye’nin herhangi bir noktasında Ezan’ı yuhalamayı, ıslıklamayı aklından geçirecek bir tane vatandaşımız yoktur. Niye bunları söylüyorlar? Birkaç tane daha fazla oy alabilmek için kutsal değerleri kullanıyorlar.

İsmet Yılmaz; “AKP’ye oy verirseniz cennetin anahtarı” elindedir diyor.

Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar “AKP’ye oy verirseniz mahşerde sizden hesap sorulmaz” diyor.

AKP’nin Doğanşehir Adayı Vahap Küçük “AKP’ye oy vermek ibadettir” diyor. Bu cümleleri başka partiden birisi söylese taşlarlar. Ama kendileri kutsal değerleri kullanmaktan çekinmiyorlar. Oy için kutsal değerlerimizi kullanıyorlar” şeklinde konuştu.

HER İLÇEDE ADAY AYNI: RECEP TAYYİP ERDOĞAN

“Malatya’nın ilçelerine gidiyorsunuz aday aynı. Doğanyol’a Pütürge’ye gidiyorsunuz aday aynı, Hekimhan’da aday aynı, Doğanşehir’de de Malatya merkezde de aday aynı”  ifadelerini kullanan Ağbaba, “Her yerde aday bir tane. Hepsinde aday Recep Tayyip Erdoğan. Çünkü afiş aynı: Recep Tayyip Erdoğan. Büyükşehirde de aday Recep Tayyip Erdoğan. Sanki Recep Tayyip Erdoğan’ı klonlamışlar gibi her ilçeye bir Recep Tayyip Erdoğan göndermişler. Böyle bir kampanya yürütüyorlar. Bu kampanyada Cumhur İttifakı’nın sözcülerinin söylediği şeylere bakıyorsunuz, bazen insan televizyona bakınca aklımızla alay mı ediliyor diye düşünüyor” şeklinde konuştu.  

DÜN ‘TÜRKİYE UÇACAK’ DİYENLER BUGÜN ‘BEKA’ DİYOR

Ağbaba; “24 Haziran’dan önce “AKP’ye çoğunluk verin, Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapın Türkiye uçacak” diyorlardı. Şimdi uçan Türkiye nereye gitti, Bekaya gitti. Şimdi beka sorunumuz var diyorlar. ‘Doları düşüreceğiz’ diyorlardı. ‘İşsizliği düşüreceğiz’ diyorlardı. Bugün tarihimizin en büyük işsizliğiyle karşı karşıyayız. Resmi rakamlarla 4 milyon gerçekte 7 milyon geniş tanımlı işsiz var. Üniversite bitirip de işe girebilen sayısı yok denecek kadar az” dedi.

Anket

vbet giriş