Adana Küçük Yazarı Çok Sevdi

Adana Küçük Yazarı Çok Sevdi

17-12-2019

Çocuk yaşta yazdığı kitaplarla öne çıkan Hüseyin Mirhat COŞKUN'un Adana'da İki gün boyunca düzenlenen imza günü etkinliğine başta öğrenciler olmak üzere halk yoğun ilgi gösterdi.

9 yaşında yazdığı 5 kitap ile Türkiye'nin gündemine düşen Hüseyin Mirhat COŞKUN'un Dörtler Kültür Merkezi'ınde düzenlenen imza günü etkinliğine halk yoğun ilgi gösterdi. Özellikler çocukların kendileriyle yaşıt bir yazarla karşılaşması çocuklar için büyük bir sürpriz oldu.

İmza gününe çocuk yazardan imzalı kitap alan ikinci sınıf öğrencisi Irak Kerkük'lü Maria isimli öğrenci: "Çok mutlu oldum. İlk defa çocuk bir yazardan imzalı kitap alıyorum. Kitaplarını çok sevdim. Bu akşam hepsini okuyacağım." dedi.

Öğrencileri için küçük yazarın imzalı kitaplarını alan Eğitimci Refik Ceylan ise şunları söyledi: "Çocuk yaşta çok büyük bir başarıya imza atarak beş kitap yazan Mirhat'ı tebrik ediyorum. Öğrenciler için büyük bir rolmodel oldu"

Özel bir kolejde öğretmen olan Seyhan Tarhan: "Bugün harika bir gün. Mirhat'la tanıştım. Çocuk yaşta güzel bir başarıya imza atmış. Müthiş bir mücevher. Ülkem adına çok mutlu ve gururluyum." dedi.

İmza günü etkinliğine ev sahipliği yapan DKM sahibi Remzi Karatas: "Türkiye'nin en genç yazarını Adana'da küçük okurlarla buluşturarak büyük bir etkinliğe imza attık. Başta öğrenciler olmak üzere Adana küçük yazarı çok sevdi. Ayrıca bu tür kültürel etkinliklerimiz devam edecek." dedi.

İlgiden çok memnun kalan Türk edebiyatının en küçük yazarı Hüseyin Mirhat COŞKUN ise şunları söyledi:"ilgilerinden dolayı Adanalılara ve DKM ailesine çok teşekkür ederim. Okurlarımdan aldığım destekle insanlara daha çok  faydalı olmak için daha güzel kitaplar yazacağım."

Anket

vbet giriş