300 Rekat'da Geri Sayım Başladı

Senaristliğini ve yönetmenliğini Boşnak Yönetmen Gökhan Gökçay’ın üstlendiği Dram-Gerilim filmi “300 Rekat” vizyon için hazır ve geri sayım başladı.

04-01-2023

Filmin başrollerinde Erol Yavan, Sinem Dalkıran, Pınar Kartal, Faruk Cangören gibi tv ekranlarının ve beyaz perdenin sevilen isimleri yer alırken yapılan galada üstün performanslarıyla da taktir topladılar. “300 Rekat” isimli sinema filminin galası Özdilek Park Cinetime sinemalarında yapılırken oyuncular yanında magazin dünyasının ünlü isimleri Boran Etili, Burçin Birben, Belma Şahin, Çilem Duman ve Asil mucize gibi isimlerde ilk gösterimde oldular.

Çekim süreci Eskişehir’de tamamlanan “300 Rekat” isimli sinema filminin güzel oyuncusu Pınar Kartal, senaristimiz ve yönetmenimiz Gökhan Gökçay, kısa bir sürede ekip ruhunu bize aşıladı, tüm oyuncu arkadaşlarımın başarısını da bu arttırdı ifadesinde bulundu. Çocukluk yıllarında ilginin üzerinde olması için elinden geleni yaptığını dile getiren sevilen oyuncu Pınar Kartal “300 rekat isimli sinema filminde melek mi, şeytan mı belli olmayan ve hikayenin sonunda kararı izleyicinin vereceği farklı bir karakteri canlandırdım, bu film benim için önemli bir deneyim oldu, seyredilmeyi ve ilgi görmeyi seviyorum, bu yüzden oyuncuyum sanırım. Bir psikoloğun çocukluğuma inmesi lazım oyuncu olmamın sebebi kabul görme ve ilgi ihtiyacı olabilir, bu ilgiyi şimdi izleyiciden görüyorum” dedi.

Anket

vbet giriş