2022 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

Turizm alanında Türkiye'nin en önemli fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 09-12 Şubat 2022 tarihlerinde, İstanbul TUYAP Kongre Merkezinde düzenlenecektir.

08-02-2022

Bu yıl 25 incisi düzenlenecek olan fuar, 85 ülkeden yaklaşık 60.000 kişinin ziyaret ettiği dünyanın önemli ilk 5 turizm fuarı arasında yer almaktadır.

İlimizin tanıtımı amacıyla, 2022 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na, Elazığ Valiliği himayelerinde ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün koordinasyonunda iştirak edilecektir. İlimizin temsil edileceği Elazığ standında; ilimizdeki turizm destinasyonları, yerli ve yabancı ziyaretçiler ile turizm profesyonellerine tanıtılacaktır.

Standımızda, Fuar süresince Müdürlüğümüzce hazırlanan tanıtım materyalleri, broşür, harita, gezi rehberi, afişler standımızı ziyaret eden misafirlere dağıtılacak, ziyaretçilere yöresel Ağın Leblebisi, Orcik, Pestil, Badem İçi, Badem Şekeri ve Çedene Kahvesi ikram edilecektir.

Tarihi ve kültürel mirasıyla Harput, Palu, Hazar Gölü ve Batık Şehir, Keban Çırçır Şelalesi, Hazarbaba Dağı ve Kayak Merkezi, Golan Kaplıcaları, Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonu ile tarihin ve güzelliklerin bir arada olduğu “Huzur Adası Elazığ” bu Fuar’da tanıtılacaktır.

Anket

vbet giriş